COLOR.ME BY KEVIN.MURPHY

COLOR.ME er affødt af Kevin Murphys vision om at smelte stylist arbejde, mode og hårfarve sammen. Denne kompakte farveserie leverer højtydende, naturligt flotte resultater og optimal farvefunktionalitet. En kunstnerisk blanding af blide og “fra jorden” ingredienser virker foryngende og giver naturlig fugt og utrolig glans i håret, uden at kompromittere miljøet.

“Det, der er inde i tuben, er lige så vigtigt som den farve, der kommer ud af den. Vi har valgt at lave en permanent hårfarve, der ikke indeholder PPD og ammoniak. Vi har beriget farvecremen med bassiasmør, granatæble, aloe vera og honning. Produktkvaliteten er utrolig vigtig for mig – grå hår skal kunne dækkes 100%. Flertonet effekt og et lille fleksibelt sortiment var egenskaber, som efter min mening var et absolut must.”

Kevin Murphy

HØJ YDEEVNE

Smukke flertonede effekter, fantastisk dækning af gråt hår og mulighed for at lysne op til 4 toner.

OPTIMAL FARVEFUNKTIONALITET

Uendelige muligheder, uendelig kreativitet. COLOR.ME farveserien er så alsidig, at den kan anvendes som en semi- eller permanent farve.

80 NUANCER BASERET PÅ HONNING

COLOR.ME farveserie med optimal ydeevne, perfekt dækning af gråt hår samt en naturlig flertonet finish, giver uendelige kreative muligheder.

THE CHOICES WE MAKE

Fri for ammoniak og PPD.

Ingredienser der er naturligt udvundet.

En kunstnerisk blanding af blide og “fra jorden” ingredienser der virker foryngende og giver naturlig fugt og utrolig glans i håret.

3 TRINS TEKNOLOGI

GARANTI FOR BINDING AF MOLEKYLER

Ekstremt innovativ teknologi der sikrer, at hvert enkelt pigmentbaseret molekyle i COLOR.ME forbindes med et andet pigmentmolekyle. Der anvendes en eksakt “tællemetode” der sikrer, alle farvemolekyler bindes. Metoden nedsætter risikoen forhudirritation og allergisk reaktion.

OXIDATIONSFORSINKENDE FUNKTION

Sammenkoblingen af farvepigmenter begynder først, når de er aflejret dybt inde i håret, hvilket giver maksimal styrke og farvespil.

SPECIELLE MIKROPIGMENTER

Ekstremt små farvepigmenter aflejres og trænger dybt ned i hårstrået, hvilket medfører minimal åbning af skællaget, og håret bliver mere glansfuldt og ser sundere ud.