Din ekspertise som frisør udgøres af din kreativitet, tekniske kunnen og snilde, som alt sammen kommer til udtryk gennem din saks. Hvis du nogensinde har anvendt billige sakse, så ved du både hvor svært og nærmest umuligt det kan være at skabe en smuk klipning. De er ikke designede til salonbehov, og kompromitterer kvaliteten og effekten af dine klipninger. Som en professionel hårstylist har man to mål: Smukke klipninger og flere smukke klipninger.

Hvordan vælger du en saks, der fuldender dit potentiale og øger din produktivitet? Der er så mange mærker og specifikationer, som gør det svært for dig at vælge den bedste saks for dig. Du skal overveje størrelsen af saksen, den mest elastiske type stål, den saks, der er rarest for dig at bruge, og den type blade, som komplimenterer din teknik samt dit budget.

Der vil selvfølgelig være flere faktorer og påvirkninger på din karriere og kompetencer, hvilket oftest afhænger af personlige præferencer. Dog er en meget vigtig faktor saksens præcision og følelsen i din hånd. Det er jo kun dig, der skal bruge saksen!

Mange producenter distraheres af farver og overfladiske dekorationer. MassuguTM sakse har altid haft øje for at fokusere på saksens præstation styrket af kvalitet og traditionelt, stærkt håndværk.

Hver af dine klienter har en unik hårtekstur og ved at bruge en passende saks til deres hår, sikrer du, at de modtager den bedste service.

THE PREMIUM COLLECTION

TSURU

TSURU er lavet i det bedste kvalitetsstål, mirakel eller super guldstål med en hårdhed på 62 grader, hvilket kan sammenlignes med vores Nippon-sakse. TSURU er specialdesignet til at skabe “smooth slice cutting” og “back cutting” og ved at anvende kugleleje, hviler saksen behageligt i hånden.

MARU

MARU-saksen vil være et godt værktøj for dem der elsker at klippe med en bredbladet saks. MARU har huller i dets øverste blad, som forbedrer klipningen, samtidig med at følelsen af at klippe med en almindelig saks vedligeholdes. Saksen kan bruges til normale klipninger, og “slice cutting” er muligt, så saksen er udviklet til normale klipninger. Kuglelejet inde i saksen sikrer, at MARU er nem at arbejde med.

HOSHI

HOSHI-serien er den ultimative frisørsaks, som er specialdesignet til at komplementere evner og ekspertise fra de mest trænede frisører i verden. De repræsenterer det usete håndarbejde, som MassuguTM er kendt for. HOSHI-sakse er udformet af stål, der er mere eksklusivt end VG10. De er effektive ved lige klipninger samt ved “point” og “slice cutting”. Leveres med konvekse kanter, som glider let gennem håret og skaber en blødere finish.

NIPPON

NIPPON er det japanske ord for Japan og er en saks, der er lavet til dem, der elsker at arbejde med nogle af de bedste værktøjer i vores produktserie. Denne elegante saks kan virkelig kaldes et stykke smukt, japansk håndværk. Den ergonomisk designede saks er perfekt til “slicing”, “deep-point cutting” og detaljeret tilpasning. “Back cutting” bliver nemt og problemfrit.

Grundet saksens skruede, tynde greb og dets ergonomiske design, får du en elegant saks med et behageligt greb, som er en kæmpe fornøjelse at arbejde med! Du vil også opdage dens skarphed og stærke kander, så snart du påbegynder arbejdet.

EMPEROR

Denne ergonimiske frisørsaks anvender et kuglelejesystem og kombinerer Teflonstriber med stål. Emperor-serien definerer kvaliteten af MassuguTM-saksene og er designet til at gøre klipning så blød som silke. Perfekt til “slice cutting”.

THE SUPERIOR COLLECTION

TAKARA

Med denne dejlige form og dets moderne greb, ser TAKARA smuk og elegant ud! Et kugleleje samt Teflon-striber for nemmere klipning, gør TAKARA til et eftertragtet redskab. Ved at bruge blade, der ikke er for brede, kan TAKARA bruges til alle detaljer samt tungere “slices”! Produceret i 440 C stål.

X2U

Disse ergonomisk designede sakse er perfekte til “slicing”, “deep-point cutting” og detaljerede tilpasninger. “Back cutting” bliver nemt og problemfrit som et resultat af kuglelejesystemet. Kort sagt er X2U-saksen en fantastisk saks til frisører, som kræver perfektion.

WAVE

WAVE er en moderne version af saksen med traditionelle, modsatrettede greb. Den er udstyret med en vinklet tommelfinderring samt en drejning i grebet, således at saksen nemt kan åbnes og lukkes, selv når fingrene sættes vertikalt ind i saksen! Saksen besidder derudover også en aftagelig finderstøtte.

MAS

MAS-serien tilbyder ergonomisk designede sakse, som holder håndleddet, albuen og skulderen i en naturlig position. Saksene er specielt velegnede til lige klipninger samt “point cutting”.

SEVEN

MassuguTM har skabt to forskellige slags 7-tommer sakse. Afhængigt af beløbet, som du er villig til at bruge, så er denne model tilgængelig i både mirakelstål eller i højkvalitets ATS314 Hitachi stål. Begge typer er tilgængelige i udgaver tilegnet både højre- og venstrehåndede frisører. Med dets lange blade er saksen velegnet til “bulk removal” eller “ironing cut” og til klipninger med “saks over kam”. Disse lange barbersakse er beregnede til at klippe hurtigere og nemmere og vil formindske den tid du bruger på hver kunde.

THE PROFESSIONAL COLLECTION

CF

Disse letvægtssakse er næsten identiske med saksene i FS-serien. De nye produktionsteknikker og forbedringen af metalbladene har gjort saksene lettere uden at forringe kvaliteten. De er populære hos damefrisører og er ideelle til detaljer og lige klipninger.

FS

FS-saksene er perfekte til at lære klippekunsten, også kendt som “Den Første Starter – FS”! Den delvise begyndersaks har en justerbar, flad skrue og er derfor ideel til lige klipninger samt “point cutting”.

SWIVEL

MAS SWIVEL er et roterende klippeskær, som er designet til dem, der oplever overbelastninger i tommelfingre eller problemer med karpaltunnelsyndrom. Disse ergonomiske sakse sikrer fingrenes naturlige bevægelser og minimerer overbelastninger i hånd og tommelfinger, mens den afslappede håndposition giver en naturlig holdning og reducerer skulder- og albuesmerter samt smerter i den nedre del af ryggen.