Din ekspertise som frisør udgøres af din kreativitet, tekniske kunnen og snilde, som alt sammen kommer til udtryk gennem din saks. Hvis du nogensinde har anvendt billige sakse, så ved du både hvor svært og nærmest umuligt det kan være at skabe en smuk klipning. De er ikke designede til salonbehov, og kompromitterer kvaliteten og effekten af dine klipninger. Som en professionel hårstylist har man to mål: Smukke klipninger og flere smukke klipninger.

Hvordan vælger du en saks, der fuldender dit potentiale og øger din produktivitet? Der er så mange mærker og specifikationer, som gør det svært for dig at vælge den bedste saks for dig. Du skal overveje størrelsen af saksen, den mest elastiske type stål, den saks, der er rarest for dig at bruge, og den type blade, som komplimenterer din teknik samt dit budget.

Der vil selvfølgelig være flere faktorer og påvirkninger på din karriere og kompetencer, hvilket oftest afhænger af personlige præferencer. Dog er en meget vigtig faktor saksens præcision og følelsen i din hånd. Det er jo kun dig, der skal bruge saksen!

Mange producenter distraheres af farver og overfladiske dekorationer. MassuguTM sakse har altid haft øje for at fokusere på saksens præstation styrket af kvalitet og traditionelt, stærkt håndværk.

Hver af dine klienter har en unik hårtekstur og ved at bruge en passende saks til deres hår, sikrer du, at de modtager den bedste service.