SHOWS OG KURSER MED ICON HAIRSPA

Danish Beauty Award 2018

NOMINEREDE

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show i Herning, september 2017

Der var fuldt hus på Hernings Holms Erhvervsskole, da ICON Hairspa havde inviteret 130 frisører til “Look & Learn” med det dygtige Zoom by Zoom team med Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen på scenen.

Læs mere og se billeder fra showet her

Danish Beauty Award 2017

VINDERE

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, februar 2017

Baum und Pferdgarten viser en ny side af sig selv med referencer til punkkulturen i deres nye efterår/vinter 2017 kollektion “The Young & Rebellious”, med bl.a. netstrømper og kjoler og skørter af lak.

Backstage stod Marianne Jensen for at style modellerne ved Baum und Pferdgarden showet med Organic Hairspa produkter fra ICON Hairspa.

Læs mere og se billeder fra showet her

LIVING PROOF SHOW MED MICHAEL SHAUN CORBY, januar 2017

ICON Hairspa inviterede på fantastisk show med den amerikanske stjernefrisør Michael Shaun Corby – Global Director for Living Proof. Stemningen var høj og humøret var i top blandt de mange frisører, der var mødt op til showet, som både blev afholdt i Aarhus og København.

Læs mere her

MERRY-ME HANDS-ON STYLING MED MARIANNE JENSEN, september 2016

ICON Hairspa inviterede på dagskursus med Marianne Jensen, som underviste i styling og flette-teknikker. Dagen var dedikeret til festhår og kurset bød både på demo og hands-on.

Læs mere her

A ONE TO ONE MED KEVIN.MURPHY I AMSTERDAM, juni 2016

ICON Hairspa bød velkommen til arrangementet der blev afholdt i unikke omgivelser i Amsterdam. I et område, der oprindeligt blev bygget til produktion af gas som skulle sørge for gadebelysningen i Amsterdam. Nu anvendes stedet som en kulturel bygning i forbindelse med koncerter, modeshows og tv-produktioner.

Den 4. juni 2016 bød vi velkommen i disse lokaler og gjorde vores bedste i forsøget på at skabe ren magi og kærlighed med ”Kevin Murphy”!

Kurset bød på en masse spændende nyheder, som vil blive introduceret i det kommende år. Der var fokus på fashion & fokus på præsentation & miljø. Der var også fokus på mode, og hvordan man forholder sig til nye modetrends.

Kurset bød også på et fantastisk show hvor Kevin Murphy introducerede holdet af Session.Masters og Style.Masters som alle gav deres seneste bud på noget af det hår, som de har været med til at lave på diverse modeuger og styling opgaver – alt lige fra ”Pret a porter”, ”haute couture” til klip og farve.

Læs mere her

Se video her

STYLERAPPORT KURSUS MED MARIANNE JENSEN OG ICON HAIRSPA, marts 2016

Stemningen var i top da ICON Hairspa tirsdag aften inviterede til Stylerapport kursus med Marianne Jensen på Scandic Hotel i Sydhavnen.

Den dygtige hårartist Marianne Jensen der bl.a. er kendt for sit arbejde ved forskellige store modeevents, skulle i løbet af aftenen introducerer de fremmødte frisører for nogle af de looks, som hun havde kreeret til Copenhagen Fashion Week i år. Frisørerne kunne altså se frem til en aften hvor de ville blive forberedt på de kommende trends inden for hår- og modeverdenen.

Læs mere her

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, februar 2016

Kærligheden til det sublime stykke skind, passionen for kompromisløst håndværk, og kunsten at kunne designe disse unika så de hviler fjerlet på ejerens skuldre, er omdrejningspunktet for Birger Christensen. Samme følelse skabte Marianne Jensen for ICON Hairspa med frisurerne til showet under Copenhagen Fashion Week.

Pels var på ingen måde til at komme uden om ved Birger Christensen-modeshowet torsdag eftermiddag ved den københavnske modeuge, og det var både de mandlige og kvindelige modeller, der var iført de lækre pelsstyles.

Backstage stod Marianne Jensen for at style modellerne ved Birger Christensen showet med Organic Hairspa produkter fra ICON Hairspa.

Læs mere her

DEMO AFTEN MED KIMOLI OG ICON HAIRSPA, oktober 2015

120 frisører deltog da ICON Hairspa inviterede til ”look & learn”-seminar med teamet fra frisørsalonen Kimoli. Aftenen bød på forskellige klip, farve og stylinger på både dame- og herremodeller.

Alle aftenens klip og farvninger var inspireret af daglige kunders ønsker og efterspørgsler.

Læs mere her

ICON HAIRSPA + STASIA TIL COPENHAGEN FASHION WEEK, august 2015

ICON HAIRSPA + STASIA TIL COPENHAGEN FASHION WEEK, august 2015

Det smukke Hotel D’Angleterre dannede rammen for Stasias modeshow under Copenhagen Fashion Week.

Stasia er kendt for en feminin tilgang til mode og skaber haute couture kjoler i blonder og silke.

70’er krøllet hår med en luftig struktur – ikke længere end til skuldrene og med massere af volumen. Sådan valgte Marianne Jensenog ICON Hairspa at style modellerne til modeshowet. Modellerne fik således et ungt look der stod i fin kontrast til haut couture kjolerne fra Stasia.

Læs mere her