“The new generation of professional hair color”

Et permanent hårfarvningssystem, der er afstemt efter langt de fleste forbrugeres forventninger. ZenzTherapy Alternative Color bygger på den filosofi, at dét vi udelader at anvende i vores produkter, er lige så vigtigt, som det vi anvender.

Resultatet er, at ZenzTherapy Alternative Color er et udtryk for et bevidst valg inden for hårfarvning og som tillader samme kreative muligheder og dækkeevner som konventionelle hårfarver. Naturlig tilførsel af økologiske grøntsager. Ingen ammoniak, PPD, resorcinol, parabener eller MI/MCIT. Ikke testet på dyr.

Stand out of the crowd

ZenzTherapy Color var en af de første permanente hårfarvningsserier på markedet, som valgte at gå en alternativ vej mht. farveteknologien. Vores farver er udviklet i Danmark, men indeholder tendenser og viden fra alle de nordiske lande. Netop derfor er det yderst vigtigt for os, at vi altid er på forkant mht. teknologien, moden og bevidstheden i Norden.

ZenzTherapy Alternative Color

Et farvesystem med et bredt udvalg af nuancer med intensitet, blankhed og flot holdbarhed. Alle nuancerne afspejler et levende, flerdimensionelt og tidssvarende farvebillede.

ZenzTherapy Alternative Color sikrer 100% dækning af gråt hår, og tillader samme kreative muligheder som almindelige, konventionelle hårfarver. Serien er bestående af 86 permanente nuancer, som kan konverteres til toningsfarver.

Den nye generation af cremehårfarve

Med opdateret farveteknologi, indeholder Jojobaolie og antioxidanter, der optimerer effektiviteten af alle farvemolekylerne i ZenzTherapy Alternative Color; Unique Molecule Performance “UMP”.

UMP optimerer antallet af unikke og optimale bindinger mellem alle farvemolekylerne i håret. Dette sikrer et nutidigt farveresultat, god dækkeevne og optimal holdbarhed.