Manda of scandinavia ICON Hairspa hårprodukter

Manda of Scandinavia

Et helt nyt og spændende brand er landet hos ICON Hairspa. Manda of Scandinavia er et norsk brand, der emmer af smuk skandinavisk maximalisme.

Manda er specielt udviklet til dem, der har eller ønsker et sundt, stærkt og især langt hår. Udviklet til at mindske brud, styrke, pleje og få det bedste frem i dit hår designet til at inspirere til at turde blive set.

Læs mere her

living proof no frizz styling serum og spray

Nyheder fra Living Proof No Frizz

Smooth [genopfundet]. Vi bekæmper krus og omdefinerer ‘smooth’ med lanceringen af vores nye No Frizz Smooth stylers. Med vores nye Proprietære Smoothing Technology er hver styler designet til dig, så du kan opnå den glatte frisure, du ønsker.

Læs mere her

K18 DAMAGE SHIELD protective conditioner 250ml

Nu er din K18 rutine fuldført! En nærende, beskyttende conditioner, der hjælper med at beskytte håret mod daglig skade for at opretholde hårets sundhed og forbedre glathed og glans. Designet til at blødgøre og rede håret ud uden at tilføje vægt, mens K18PEPTIDE™ hjælper med at genopbygge håret under vask.

Læs mere her

showpony curly wavy hair extensions

Showpony Curly & Wavy Clip In hair extensions

Dette Clip In Box Set er eksklusivt og luksuriøst designet dig med en hårtype der enten er wavy eller curly. Lavet af den fineste ægte kvalitet og med sikre clips, der er stærke, men skånsomme mod det naturlige hår, kan dette 3-delte sæt styles med varme og genanvendes for nemme smukke stylinger. Indeholder 85 g. hår.

Læs mere her

O&M tubs vokse icon hairspa

O&M TUBS

O&M Styling Tubs! Tre smukke teksturer i en Pomade, Clay og en Paste version.

MATTE TEXTURE PASTE: Skaber tekstur og hold. Hjælper med at opretholde højde og definition med en ultramat finish.

GEL POMADE:Skaber glans og hold. Til at definere sideskilninger og “slicked back looks”.

STRONG HOLD CLAY: Tæm stædigt hår. Hjælper med at udglatte uregerligt hår og giver hold hele dagen med en mat finish.

Living Proof Full Texturizing Foam fra Living Proof volume, struktur

TEXTURIZING FOAM 148ml

En tekstur og volumengivende skum fra Living Proof med varmebeskyttelse, der skaber struktur i både vådt eller tørt hår. Brug den til at style håret med eller re-style håret med – dagen derpå. Den er også perfekt hvis du bare ønsker at fremme den naturlige struktur i håret og opnå et ubesværet strandlook.

Læs mere her