SALON.TROLLEY
COLOR.ME

KEVIN.MURPHY SALON.TROLLEY kombinerer overlegen ydelse, elegant design og miljøbevidst konstruktion. Den er et must til opbevaring af alt dit styling- og hårfarvningstilbehør. KEVIN.MURPHY SALON.TROLLEY er lavet af genanvendeligt pap og udstyret med stabile silikone hjul og har en rustfri stålfinish.

Læs mere her

FAN PALM
TOILETRY ROSE BAG SMALL

FAN PALMS skønne velour tasker kan bruges til alt det du bruger i din hverdag og har med dig på farten. FAN PALMS store lækre quiltede velour toilettaske er ideel til rejser og opbevaring, hvor der både skal være plads til shampoo, børster, cremer og rejseeventyr.

Læs mere her

3 NYE TONERS
COLOR.ME

Farve er, som langt de fleste ved, et kritisk element af mode og er inspiration bag COLOR.ME’s nyeste TONERS. CRYSTAL, GOLD og LAVENDER er med til at gøre det muligt for frisører at genskabe det som sker på diverse catwalks over hele verden.

Læs mere her

ULTIMATE.LIGHTENER
COLOR.ME

Oplev maksimal løft og et klart, lyst og blondt resultat med op til 9 toners løft og indbygget beskyttelse der minimerer brudene på salt og svovlbindingerne. Den ULTIMATIVE lysning til at opnå lyse resultater, samtidig med at den beskytter integriteten af håret.

Læs mere her

P.HD
COLOR.ME

Transformerer øjeblikkeligt en oxidagtig, alkalisk farve til en mild og sur glossing behandling. Skaber nye farvemuligheder med unik glans og holdbarhed.

Læs mere her

FAN PALM
TURTLE

FAN PALMs nye luksushårbørster består af en blanding af bløde og skånsomme vildsvinehår og nylon, denne kombination stimulerer hovedbunden og transporterer hårets naturlige olier ud i længderne, samtidig med at håret får en naturlig og glansfuld finish. Børsterne er yderst velegnede til alle hårtyper.

Læs mere her

KEVIN.MURPHY
EVER.SMOOTH

En varmeaktiveret spray der forlænger holdbarheden på din føntørring. Bliver aktiveret via varmen fra din hårtørrer. Denne letvægtsspray giver den ultimative, silkebløde og glatte føntørring, med en blød, voluminøs og frizz fri finish.

Læs mere her

LIVING PROOF
PERFECT HAIR DAY WEIGHTLESS MASK

En vægtløs og silikonefri maske, som giver dig 4 fordele ved et sundt hår; blødhed, volumen, styrke og glans.

Læs mere her

LIVING PROOF
RESTORE REPAIR MASK

En effektiv, silikonefri, styrkende og fugtgivende behandling, som reparerer tørt og skadet hår og efterlader håret med et føleligt og synligt forbedret resultat.

Læs mere her

LIVING PROOF
NO FRIZZ INTENSE MOISTURE MASK

En blødgørende, silikonefri maske, som giver uregerligt hår maksimal krus-kontrol, og som samtidigt fugter og blødgører håret.

Læs mere her

COLOR.ME
INTENSE.NATURALS

Alt hvad du elsker ved vores INTENSE.NATURALS, men nu i en ny udgave til de mørke brunetter og dine lyseste blondiner. En uovertruffen dækning af grå hår, kold refleks og en naturlig finish, som giver dig den bedste ”born-with-it” hårfarve. Farverne er 3.00 – 4.00 – 9.00 – 10.00.

Læs mere her

COLOR.ME
COLOUR.WHEEL

Nu bliver det endnu nemmere at presse alt farven ud af farvetuberne med det nye COLOUR.WHEEL fra COLOR.ME. Dette elegante og innovative værktøj er designet ud fra et skateboards hjul, og er specielt udviklet til COLOR.ME tuber.

Læs mere her