ZenzTherapy Color Treatment

Farvet hår har desværre mange fjender. Sol, vand og forurening er nogle af de påvirkninger, som med tiden kan få hårfarven til at falme og miste sin glans.

ZenzTherapy Color Treatment er en farveopfriskende conditioner der er beriget med jojobaolie, hydrolyseret keratin protein samt granatæbleekstrakt, der bevarer håret smidigt og hårfarven intens og blank.

”Lipgloss” til din hårfarve”

ZenzTherapy Color Treatment virker som en slags ”lipgloss” på håret, da den genopfrisker refleksfarven, blødheden og glansen som hårfarven måske har mistet med tiden.

Hvordan vælger man nuance?

ZenzTherapy Color Treatment findes i 5 forskellige nuancer, som kan opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger.

For at opnå det bedste resultat, bør de anvendes på farvet hår, som i forvejen reflekterer den nuance som man ønsker at anvende.

Det første tal i alle numre på ZenzTherapy Color Treatments afspejler de tonehøjder som den enkelte ZenzTherapy Color Treatment bør anvendes omkring. De næste tal indikerer hvilken nuancering man kan forvente.

Eksempel: 813 er velegnet til farveopfriskning på tonehøjderne 7, 8 og 9 med beige/blond refleks. ZenzTherapy Color Treatment er nøje afstemt med det professionelle farvesystem – ZenzTherapy Alternative Colors.

Anvendes ZenzTherapy Color Treatment som anbefalet, holder en behandling ca. 1 – 3 hårvaske, alt afhængigt af hårets tilstand.