YOUR SUCCES IS OUR SUCCES!

ICON Hairspa er en professionel totalleverandør af både hårprodukter, tilbehør og inventar til saloner i Danmark og udlandet. ICON Hairspa blev etableret i 2004 og har sit hovedsæde i Sorø.

Vores produktsortiment består bl.a. af grønne, økologiske og miljøvenlige produkter og farver uden ammoniak, parabener, ressorcinol, PPD og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Hos ICON Hairspa forhandler vi en række populære, udenlandske mærker, som Kevin MurphyColor.Me by Kevin MurphyLiving ProofO&M Original Mineral og Toppik.

Udover de udenlandske mærker forhandler vi også vores egne produkt- og farveserier Organic HairspaZenzTherapyZenzTherapy Alternative Color og Purerené.

Ønsker du at åbne ny salon eller renovere din eksisterende salon, kan vi hjælpe med indretningen i form af flotte italienske designmøbler.

ICON Hairspa forhandler også Showpony og sakse som LützowMatsuzakiMassugu, Joewell, og TONI&GUY.

Har du yderligere spørgsmål?
Gå til vores kontaktside eller kontakt kundeservice på telefonnr.: +45 57 66 03 00.

ICON Hairspa flyttede i efteråret 2013 til nye, større, lyse og venlige lokaler, ganske enkelt fordi firmaet var vokset ud af de gamle lokaler. De nye lokaler har plads til såvel kontoret, som til showroom, studie og ikke mindst lager. ICON Hairspa har fået 3600 kvadratmeter lagerplads og 600 kvadratmeter kontorer.

Mød de ansatte hos ICON Hairspa – Klik her