ICON Hairspa er stolte over at kunne præsentere de eksklusive sakse fra LÜTZOW of Sweden, som vi har fået eneforhandling af i Danmark. Med disse sakse får du den bedste kvalitet der overhovedet kan fremstilles. Det er Rolls Royce indenfor sakse.

Lützow of Swedens vision er enkel; At levere markedets højeste kvalitet og bedste service – til bedste pris. Letvægtssaksene er produceret kun i hånden på en af verdens førende fabrikker i Japan. Alle sakse er originalmodeller og nogle af dem bygger på et verdensledende patent, som indebærer unikt design og funktion.

Materialet i saksene er specialstål af allerhøjeste kvalitet fra Hitachi Steel i Japan. At fremstille en håndlavet saks fra dele i stål, indbefatter over tohundrede forskellige arbejdsopgaver for de erfarne saksesmede. Slutresultatet er en saks af den absolut højeste kvalitet, der findes på markedet, og som derfor også indbefatter livsgaranti*.

Saksene er udviklet til at klare 8-14 slibninger ved normal slitage. Alle sakse har en livslængde på op til 10-20 år.

*Garantien forudsætter, at saksen er slebet hos sakseslibere certificeret af Lützow of Sweden. Alle sakse har livsgaranti på defekter i saksestålet. Garantien omfatter ikke hakker i æggen, eller hvis du for eksempel taber saksen på gulvet.