KURSUS PROGRAM HOS ICON HAIRSPA

VELKOMMEN TIL ET NYT OG FRISKT KURSUSÅR MED ICON HAIRSPA

ICON Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon.
I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om…

HAIR PAINT KURSUS
Heldagskursus

Er du lidt usikker på Hair Paint teknikker eller ønsker du mere inspiration, kunne denne dag være noget for dig.

Kurset henvender sig til ZenzTherapy Alternative Color og COLOR.ME kunder.

Klik her og læs mere om kurset

ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR KOLLEKTION 2020
Inspirationsaften med Kristinn Oli

Kristinn Oli viser flotte farve- og klippeteknikker, som kan interagere og tilpasses til langt de fleste kunder på salonen. Kollektionen lever bestemt op til de tendenser, som kommer til at præge det kommende år.

Aftenen henvender sig til eksisterende ZenzTherapy Color kunder.

Klik her og læs mere om kurset

FUSIONSAFTEN MED LIVING PROOF OG KRISTINN OLI
Inspirationsaften

Kristinn arbejder til dagligt succesfuldt med Living Proof i sin salon på Vesterbro i København og derfor vil han gerne dele kreative ideer i forhold til anvendelse af produkterne, klippe- og stylingteknikker, som alle er tilpasset i forhold til Living Proof og Kristinns stil.

Aftenen henvender sig til eksisterende eller potentielt nye Living Proof kunder.

Klik her og læs mere om kurset

INSPIRATIONSAFTEN 2020
Med ICON Hairspa teknikere

Et intim, informativ og forhåbentligt inspirerende kursus med ICON Hairspa teknikere, hvor de viser lidt klip, styling og fortæller om farveteknikker og kombinationer.

Kurset henvender sig til saloner der anvender Kevin Murphy og Color.Me.

Klik her og læs mere om kurset

KUNDEN I FOKUS
Heldagskursus

Motivation til hvordan man får et bedre flow i salonen i forhold til salg og kommunikation med Janni Sørensen.

Senere på dagen får du inspiration til klip og styling – kunden i fokus – med Marianne Jensen.

Seminaret henvender sig til Living Proof, Organic Hairspa, O&M eller ZenzTherapy kunder, der er åbne for ny inspiration i forhold til salg og kommunikation i salonen.

Klik her og læs mere om kurset

ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR – IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med ZenzTherapy Alternative Color.

Er du helt ny indenfor ZenzTherapy farverne, eller trænger du til opfriskning eller måske en mere intens og lærerig gennemgang, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Klik her og læs mere

KEVIN MURPHY – IN-SALON EDUCATION

Er du ny i Kevin Murphy universet, eller trænger du til en mere intens og informativ gennemgang af produkterne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning til inspiration og forklaring om reskaberne som er tilgængelige i Kevin Murphy’s sortiment.

ICON Hairspa tilbyder forskellige typer undervisning i forbindelse med Kevin Murphy produkter. Alle undervisninger foregår på jeres salon.

Klik her og læs mere

COLOR.ME by KEVIN MURPHY – IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med Color.Me by Kevin Murphy.

Er du helt ny i brugen af Color.Me, eller trænger du blot til en opfriskning i brugen af farverne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning specifikt målrettet til Hair Paint, Balayage eller Umbra – “Kært barn har mange navne”.

Klik her og læs mere

SOM NOGET HELT NYT TILBYDER KEVIN.MURPHY INTERNATIONAL NU KURSER, SOM FRISØRER VERDEN OVER HAR MULIGHED FOR AT DELTAGE I, OG TAGE MED PÅ EN REJSE I DETTE SKØNNE UNIVERS!

Det er nu muligt at deltage i MASTER.CLASSES inden for både farve, klip og styling. Gå direkte til KEVIN.MURPHY ACADEMY WEBPAGE, hvor du kan se alle de aktuelle kurser, samt møde det globale team bag MASTER.CLASSES. Klik på billedet eller på linket herunder.

NB: Vi gør opmærksom på, at disse kurser udbydes direkte af KEVIN.MURPHY International, og bestilling samt betaling ikke går igennem ICON Hairspa A/S. Alle priser er i USD, grundet momsbestemmelser.

Klik her og læs mere