KURSUS PROGRAM HOS ICON HAIRSPA

VELKOMMEN TIL ET NYT OG FRISKT KURSUSÅR MED ICON HAIRSPA

ICON Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon.
I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om…

kevin murphy reflective perspective

REFELCTIVE PERSPECTIVE MED KEVIN MURPHY
Kom med ICON Hairspa til Budapest d. 8-10 juni 2024.

Kevin og hans Global Artistic Team tager os med på en rejse for at udforske, hvor fortiden, nutiden og fremtiden for hår støder sammen.

Det bliver nogle fantastiske dage hvor I sammen med os fra ICON Hairspa skal opleve lidt af hvert sammen og vi glæder os enormt meget!

Læs mere her.

Kursus med Pascal Van Loenhout

Tag med os på kursus den 12. marts i Århus , når en af frisørfagets dygtigste, mest perfektionistiske og detaljeorienterede forbilleder besøger Danmark. Pascal har en udsøgt smag for klædelighed og anvendelighed samtidig med at han kan lide, at flytte grænser og udfordrer vores syn på klip og modeverdenen.

Læs mere her. 

Tirsdag d. 12. marts 2024 – Århus C Turbinehallen

COLOR.LAB

COLOR.LAB et dagskursus hvor vi afprøver farveteorien i praktisk. Dette kursus giver mulighed for at afprøve og forstå farvernes verden og dermed give dig mulighed for at løfte din farveviden til et nyt niveau.

Læs mere her. 

Sted: Mandag d. 5.februar i Sorø v/ Heidi Boelsmand Hansen

Tid: Kl. 10.00 til ca. 17.00

Pris: 1.295,- ex. moms.

BRUNCH MED KEVIN MURPHY
med ICON Hairspa teknikere

Hvis du/I har tid og lyst til en lille uformel sammenkomst omkring Kevin Murphy produkterne, så arrangerer vi en Brunch hod Bows & Balloons. Mens I nyder maden, vil en af vores undervisere sørge for at klæde jer godt på i forhold til de skønne Kevin Murphy produkter.

Læs mere her.

SHOWPONY INSPIRATIONSAFTEN 

Kom og hør lidt om den succes der lægger bag Showpony og hvorfor de er blevet det største hårextensionsfirma i Australien. En spændende og informativ aften i forhold til alle de muligheder som Showpony kan skabe i salonen. Vi fortæller om de forskellige anvendelsesmetoder og det smukke udvalg af nuancer og den fantastiske kvalitet af hår.

Læs mere her.

INSPIRATIONSAFTEN | DEMO
med ICON Hairspa teknikere

Vores freelancere har sammenlagt en stor erfaring i forhold til farve, klip og styling. Derfor vil vi selvfølgelig gerne tilbyde en inspirationsaften med dem. De brænder alle for at dele deres tekniske viden samt deres erfaringer som salonindehavere. De vil klippe, farve og style sig gennem disse aftner.

Læs mere her.

ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR – IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med ZenzTherapy Alternative Color.

Er du helt ny indenfor ZenzTherapy farverne, eller trænger du til opfriskning eller måske en mere intens og lærerig gennemgang, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Klik her og læs mere

KEVIN MURPHY – IN-SALON EDUCATION

Er du ny i Kevin Murphy universet, eller trænger du til en mere intens og informativ gennemgang af produkterne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning til inspiration og forklaring om reskaberne som er tilgængelige i Kevin Murphy’s sortiment.

ICON Hairspa tilbyder forskellige typer undervisning i forbindelse med Kevin Murphy produkter. Alle undervisninger foregår på jeres salon.

Klik her og læs mere

COLOR.ME by KEVIN MURPHY – IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med Color.Me by Kevin Murphy.

Er du helt ny i brugen af Color.Me, eller trænger du blot til en opfriskning i brugen af farverne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning specifikt målrettet til Hair Paint, Balayage eller Umbra – “Kært barn har mange navne”.

Klik her og læs mere

SOM NOGET HELT NYT TILBYDER KEVIN.MURPHY INTERNATIONAL NU KURSER, SOM FRISØRER VERDEN OVER HAR MULIGHED FOR AT DELTAGE I, OG TAGE MED PÅ EN REJSE I DETTE SKØNNE UNIVERS!

Det er nu muligt at deltage i MASTER.CLASSES inden for både farve, klip og styling. Gå direkte til KEVIN.MURPHY ACADEMY WEBPAGE, hvor du kan se alle de aktuelle kurser, samt møde det globale team bag MASTER.CLASSES. Klik på billedet eller på linket herunder.

NB: Vi gør opmærksom på, at disse kurser udbydes direkte af KEVIN.MURPHY International, og bestilling samt betaling ikke går igennem ICON Hairspa A/S. Alle priser er i USD, grundet momsbestemmelser.

Klik her og læs mere