PRESSE OG AWARDS

DANISH BEAUTY AWARD 2020

NOMINEREDE

DANISH BEAUTY AWARD 2019

NOMINEREDE

DANISH BEAUTY AWARD 2018

NOMINEREDE

DANISH BEAUTY AWARD 2017

VINDERE

ICON Hairspa inviterede til Zoom by Zoom show i Herning, september 2017

Der var fuldt hus på Hernings Holms Erhvervsskole, da ICON Hairspa havde inviteret 130 frisører til “Look & Learn” med det dygtige Zoom by Zoom team med Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen på scenen.

Læs mere og se billeder fra showet her

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, februar 2017

Baum und Pferdgarten viser en ny side af sig selv med referencer til punkkulturen i deres nye efterår/vinter 2017 kollektion “The Young & Rebellious”, med bl.a. netstrømper og kjoler og skørter af lak.

Backstage stod Marianne Jensen for at style modellerne ved Baum und Pferdgarden showet med Organic Hairspa produkter fra ICON Hairspa.

Læs mere og se billeder fra showet her

LIVING PROOF SHOW MED MICHAEL SHAUN CORBY, januar 2017

ICON Hairspa inviterede på fantastisk show med den amerikanske stjernefrisør Michael Shaun Corby – Global Director for Living Proof. Stemningen var høj og humøret var i top blandt de mange frisører, der var mødt op til showet, som både blev afholdt i Aarhus og København.

Læs mere her

MERRY-ME HANDS-ON STYLING MED MARIANNE JENSEN, september 2016

ICON Hairspa inviterede på dagskursus med Marianne Jensen, som underviste i styling og flette-teknikker. Dagen var dedikeret til festhår og kurset bød både på demo og hands-on.

Læs mere her

STYLERAPPORT KURSUS MED MARIANNE JENSEN OG ICON HAIRSPA, marts 2016

Stemningen var i top da ICON Hairspa tirsdag aften inviterede til Stylerapport kursus med Marianne Jensen på Scandic Hotel i Sydhavnen.

Den dygtige hårartist Marianne Jensen der bl.a. er kendt for sit arbejde ved forskellige store modeevents, skulle i løbet af aftenen introducerer de fremmødte frisører for nogle af de looks, som hun havde kreeret til Copenhagen Fashion Week i år. Frisørerne kunne altså se frem til en aften hvor de ville blive forberedt på de kommende trends inden for hår- og modeverdenen.

Læs mere her

ICON HAIRSPA MED UNDER COPENHAGEN FASHION WEEK, februar 2016

Kærligheden til det sublime stykke skind, passionen for kompromisløst håndværk, og kunsten at kunne designe disse unika så de hviler fjerlet på ejerens skuldre, er omdrejningspunktet for Birger Christensen. Samme følelse skabte Marianne Jensen for ICON Hairspa med frisurerne til showet under Copenhagen Fashion Week.

Backstage stod Marianne Jensen for at style modellerne ved Birger Christensen showet med Organic Hairspa produkter fra ICON Hairspa.

Læs mere her