fbpx

ZTC LIQUID GLOSS ACTIVATOR 1000ml

Activator (1.8% – 6 vol.) 1000 ml
ZTC Liquid Gloss har sin egen specialfremstillede Activator som sørger for at udvikle farvepigmenterne i ZTC Liquid Color og bevarer en neutral pH-værdi. ZTC Liquid Activator omdanner den flydende farve til en gelékonsistens, som gør det nemt og præcist at påføre farven.
Den blandede farve og aktivator kan således både påføres med farvepensel eller med påføringsflaske.
ZTC Liquid Gloss Activator er beriget med kamilleekstrakt, som er kendt for sin antioxiderende virkning der er behjælpelig med at kontrollere udviklingen af pigmenter. Derudover har kamillen en beroligende og helende effekt.

Beskrivelse

ZTC Liquid Gloss er en mild, ammoniak-, PPD- og resorcinolfri toningsfarve, som kan nuancere et naturligt, farvet, lysnet eller afbleget hår. ZTC Liquid Gloss er en neutral pH-balanceret toningsfarve, som er særdeles velegnet til at fremhæve, opfriske eller korrigere en hårfarve.
Mulighederne er mange og for at imødekomme efterspørgslen på flerdimensionelle farveresultater har vi udviklet denne pH-neutrale toningsfarve, der i særdeleshed er velegnet til at skabe flerdimensionelle nuanceringer, dimensioner og blankhed i håret.
ZTC Liquid Gloss kan nuancere din hårfarve på samme måde, som et par farvede solbriller kan ændre det landskab som du kigger på. Nuanceforskellene forbliver de samme, men et farvefilter nuancerer det du kigger på.

Godt at vide
– Indeholder bond bouilder teknologi
– Neutral PH-værdi
– Indeholder hyaluronsyre
– Hybenekstrakt
– Ingen udgroninger

Go to Top