fbpx

ZTC LIQUID GLOSS FARVER

25 blandbare og glansskabende nuancer

Anvendelsesmuligheder
Alle 25 nuancer kan naturligvis blandes med hinanden og dermed skabe uendelige farveresultater. Serien indeholder også en CLEAR (pigmentfri nuance) som gør det muligt at lysne eksisterende nuancer og lave dem om til pastelnuancer.
20 blandingsforslag
ZTC Liquid Gloss Color Book indeholder 20 blandingsforslag som alle er markeret med lilla skrift. På undersiden af farvetotten står opskriften på de individuelle farveforslag – som naturligvis kan justeres efter ønske og behov. Der er ligeledes 4 eksempler nederst i vores Color Book som viser nogle eksempler på hvordan CLEAR kan graduere en nuance.
Giv dine farvebehandlinger den helt rigtige tone
Det er også den perfekte toning til et hår med reflekser eller hvor balayage- teknikker er anvendt.
ZTC Liquid Gloss kan anvendes på naturligt-, farvet- eller lysnet hår.
Bemærk: farvens intensitet vil variere afhængigt af hårets struktur og porøsitet.
Holdbarheden af ZTC Liquid Gloss vil variere i forhold til farvens intensitet, grundlaget og plejeprodukter. Holdbarhed op til ca. 15 hårvask.
ZTC Liquid Gloss er ikke formuleret til dækning eller camouflering af gråt hår.

Beskrivelse

ZTC Liquid Gloss er en mild, ammoniak-, PPD- og resorcinolfri toningsfarve, som kan nuancere et naturligt, farvet, lysnet eller afbleget hår. ZTC Liquid Gloss er en neutral pH-balanceret toningsfarve, som er særdeles velegnet til at fremhæve, opfriske eller korrigere en hårfarve.
Mulighederne er mange og for at imødekomme efterspørgslen på flerdimensionelle farveresultater har vi udviklet denne pH-neutrale toningsfarve, der i særdeleshed er velegnet til at skabe flerdimensionelle nuanceringer, dimensioner og blankhed i håret.
ZTC Liquid Gloss kan nuancere din hårfarve på samme måde, som et par farvede solbriller kan ændre det landskab som du kigger på. Nuanceforskellene forbliver de samme, men et farvefilter nuancerer det du kigger på.

Godt at vide
– Indeholder bond bouilder teknologi
– Neutral PH-værdi
– Indeholder hyaluronsyre
– Hybenekstrakt
– Ingen udgroninger

Go to Top